Добре дошли в нашия магазин!
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
Език: BG
  • Меню

Категории

Избери по

Начало Устойчив живот продуктова гама, екологични, рециклирани рекламни сувенири и органични продукти за вашата реклама 17 продукт(и)
Устойчив живот продуктова гама, екологични, рециклирани рекламни сувенири и органични продукти за вашата реклама

Устойчив живот продуктова гама, екологични, рециклирани рекламни сувенири и органични продукти за вашата реклама

Рекламни продукти от концепцията "устойчив живот", екологични, изработени от рециклирани материали, реклами сувенири  и органични продукти за хипстърски начин на живот.

Концепцията за устойчивият начин на живот, е както стил на живот с нулеви отпадъци, така и философия на природосъобразен живот. Терминът познато още като състеинъбъл ливинг е колкото популярен, толкова и нюансиран. Популяризира се от известни активисти, неправителствени организации и лайфстайл блогове и се използва в маркетинга и рекламата за всичко - от торбички от органичен текстил и облекло от рециклирани материали до водоспестяващи душове. Но какво точно означава? Устойчивият начин на живот обикновено включва вземане на решения и действия по начини, които насърчават опазването на човешкото здраве и състоянието на околната среда. Практикуването на живот без отпадъци ZERO WASTE и устойчив начин на живот в  домакинството (като компостиране или използване на рециклирани материали и др.),  гарантира, че даваме приоритет при използването на възобновяеми ресурси, рециклируеми материали без да застрашаваме способността на бъдещите поколения да посрещат нуждите си и да живеят пълноценно. По мотиви от; Candice Batista

 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Най- продавани