Добре дошли в нашия магазин!
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
Език: BG
  • Меню

Категории

Избери по

Начало Рекламни торбички и чанти от плат 140 продукт(и)
Рекламни торбички и чанти от плат

Рекламни торбички и чанти от плат

Тази страница е посветена на рекламни торбички за многократна употреба от  нетъкан екотекстил -мек плат от рециклируем поли пропилен. Тук ще откриете различни модели рекламни чанти, шити пазарски чанти с изключителна здравина, или термо-лепени торбички за пазаруване или реклама на вашият бизнес или търговски обект.

За удобство на вашите клиенти ви предлагаме модели на чанти от плат с  дълги дръжки или къси дръжки. Евтините рекламните торбички за многократна употреба от еко материали често са добър избор при планиране на безплатно раздаване на торбички.

Тук ще откриете и нашите предложения за чанти за плаж или чанти за вино  торбички от плат, полиестер или рециклируем поли пропилен.

Чантите за многократна употреба са практичен и удобен рекламен материал с продължителен период на употреба, което ги преви един много ценен рекламен носител.

Фирмата ни предлага допълнителната услуга рекламен печат върху полиестерен и нетъкан текстил, за което е необходимо да се свържите с нас за да ви бъде изготвена оферта.

Филтри
«1 2 3 4 5»
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»

Нови продукти

Най- продавани