Добре дошли в нашия магазин!
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
Език: BG
  • Меню

Категории

За нас

GiftandBag.bg e електронен каталог за рекламни материали с цени. Сайтът не извършва продажби в реално време и не разполага с наличности на всички обявени продукти. Тук са представени продукти за реклама на бизнеса от различни каталози на вносители на промоционални или рекламни сувенири и чанти в България. От 2004г. предлагаме рекламни материали на много български и международни компании в България, Румъния Гърция, Словения и дори  Гибралтар. 

 

Тук ще намерите рекламни сувенири и материали за реклама на вашияът бизнес или за лични събития и забавление  

Рекламни сувенири за офиса, рекламни сувенири за дома, рекламни материали за рекламата на вашият магазин - рекламни чанти за многократна употреба, чанти за пазаруване, чанти с дълги дръжки или с чанти с колелца както и много други, летни промоционални артикули, коледни сувенири, рекламни химикалки, пластмасови химикалки, луксозни метални химикалки, бележници, рекламни календар бележници, рулетки, електронни калкулатори и др. Продуктите в сайта са с цени на едро, а наши дистрибутори, и рекламни агенции даваме отстъпки.

 Можете да направите запитване за печат на тениски, чаши, щампа на чанти, чадъри и др материали по електронна поща или през контактната форма. Само след приемане на изпратена индивидуална търговска оферта пристъпваме към изпълнение на поръчки с печат.

Част от обявените стоки в електронния каталог за рекламни материали са с бърза доставка до 3-4 работни дни, а други са със срок на доставка до 10-12 работни дни. Това е указано конкретно за всеки един артикул.

 

Търсачката на каталога за реклами сувенири  работи по част от дума, дума или каталожен  номер, използвайте я за ваше улеснение

 

 

Най- продавани