Добре дошли в нашия магазин!
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
Език: BG
  • Меню

Категории

За нас

GiftandBag.bg e електронен каталог за рекламни материали с цени. Сайтът не извършва продажби в реално време и не разполага с наличности. Тук са представени продукти за реклама на бизнеса от различни каталози на вносители на промоционални или рекламни сувенири и чанти в България. От 2004г. предлагаме рекламни материали на много български и международни компании в България, Румъния Гърция, Словения и дори  Гибралтар. 

 

Тук ще намерите рекламни сувенири и материали  както за вашата фирмена реклама така и за лични събития. Предлагаме богат избор от подаръци на следните теми:

Рекламни сувенири за офиса, рекламни сувенири за дома, рекламни материали за рекламата на вашият магазин - рекламни чанти за многократна употреба, чанти за пазаруване, чанти с дълги дръжки или с чанти с колелца както и много други, летни промоционални артикули, коледни сувенири, рекламни химикалки, пластмасови химикалки, луксозни метални химикалки, бележници, рекламни календар бележници, рулетки, електронни калкулатори и др. Продуктите в сайта са с цени на едро, а наши дистрибутори, и рекламни агенции ползват отстъпки.

 

През контактната форма  сайтът или на електронна поща от сайтът може да изпращате запитвания за допълнителни услуги които извършваме  като печат върху текстил, сублимация, тампонен печат, дигитален печат върху сувенири, преге, топъл печат, лазерно гравиране и др.

 

Част от обявените стоки в електронния каталог за рекламни материали са с бърза доставка до 3-4 работни дни, а други са със срок на доставка до 10-12 работни дни. Това е указано конкретно за всеки един артикул.

 

Търсачката на каталога за реклами сувенири с цени работи по част от дума, дума или каталожен  номер, използвайте я за ваше улеснение

 

 

Нови продукти

Най- продавани