Език:
BG
Валута:
BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Категории

За нас

GiftandBag.bg e електронен каталог за рекламни материали с цени, на вносители на промоционални или рекламни сувенири и чанти в България. От 2004г. предлагаме рекламни материали на много български и международни компании в България, Румъния Гърция, Словения и дори  Гибралтар. 

 

Тук ще намерите рекламни сувенири и материали  както за вашата фирмена реклама така и за лични събития. Предлагаме богат избор от подаръци на следните теми:

Рекламни сувенири за офиса, рекламни сувенири за дома, рекламни материали за рекламата на вашият магазин - рекламни чанти за многократна употреба, чанти за пазаруване, чанти с дълги дръжки или с чанти с колелца както и много други, летни промоционални артикули, коледни сувенири, рекламни химикалки, пластмасови химикалки, луксозни метални химикалки, бележници, рекламни календар бележници, рулетки, електронни калкулатори и др. Продуктите в сайта са с цени на едро, а наши дистрибутори, и рекламни агенции ползват отстъпки.

 

През контактната форма  сайтът или на електронна поща от сайтът може да изпращате запитвания за допълнителни услуги които извършваме  като печат върху текстил, сублимация, тампонен печат, дигитален печат върху сувенири, преге, топъл печат, лазерно гравиране и др.

 

Част от обявените стоки в електронния каталог за рекламни материали са налични, а други са с кратък срок на доставка. Това е указано конкретно за всеки един артикул.

 

Търсачката на каталога за реклами сувенири с цени работи по част от дума, дума или каталожен  номер, използвайте я за ваше улеснение

 

 

Нови продукти

Памучни раници  тип мешка

Памучни раници тип мешка натурален цвят

Цена без ДДС: 1.80лв.
Цена с ДДС: 2.16лв.
Черни памучни раници

Черни памучни раници

Цена без ДДС: 2.90лв.
Цена с ДДС: 3.48лв.
Цветни рекламни тениски ATOMIC 150

Цветни рекламни тениски ATOMIC 150

Цена без ДДС: 3.99лв.
Цена с ДДС: 4.79лв.

Най- продавани

Спортни раници от нетъкан текстил

Спортни раници от нетъкан текстил

Цена без ДДС: 1.10лв.
Цена с ДДС: 1.32лв.
Луксозни рекламни шапки с козирка

Луксозни рекламни шапки с козирка

Цена без ДДС: 1.69лв.
Цена с ДДС: 2.03лв.
Цветни памучни раници  тип мешка

Цветни памучни раници тип мешка

Цена без ДДС: 3.30лв.
Цена с ДДС: 3.96лв.

Марки

Върни До Горе